Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΔΙΗΜΕΡΟΥ 9 ΚΑΙ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013:
- Το πρωί στις 11 πραγματοποίησα σύσκεψη στελεχών, φίλων και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης και στη συνέχεια όλοι μαζί πραγματοποιήσαμε επισκέψεις σε καταστήματα της αγοράς της Δράμας.
- Στις 7 το απόγευμα παραβρέθηκα στο Δημοτικό Ωδείο στην εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας του Συλλόγου Τρίτεκνων Οικογενειών προσκεκλημένος από την Πρόεδρο κυρία Παναγιώτα Κεφαλά και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. Απηύθυνα χαιρετισμό και ευχήθηκα καλή επιτυχία στα παιδιά που πέτυχαν τη χρονιά που πέρασε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.  Στην εκδήλωση με συνόδευσε ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Σαρακασίδης.
- Στις 8:30 δώσαμε δυναμικό παρόν ως παράταξη στο κέντρο διασκεδάσεως "Ρέμα" στην κοπή βασιλόπιτας και το χορό του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Πανοράματος όπου Πρόεδρος είναι ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξή μας Δημήτρης Χατζηδημητριάδης. Στην εκδήλωση αυτή παραβρέθηκα με τον Δημοτικό Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας Ανδρέα Χαραλαμπίδη, τον καρδιολόγο και Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Βαγγέλη Ματζαλάρδα, τον Χημικό Μηχανικό Θανάση Δημίου, την Οδοντίατρο Ελισάβετ Γρηγοριάδου, τον αξιωματικό ε.α. Δημήτρη Καραϊσαρλή, τη Φιλόλογο Χρυσούλα Ευρώπα κ.α.
- Στις 10 το βράδυ συνοδευόμενος από τον καρδιολόγο Βαγγέλη Ματζαλάρδα παραβρέθηκα στο κέντρο "Νησάκι" στην εκδήλωση του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Δράμας προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο Γιάννη Κασκαμτζή και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.
- Η βραδιά έκλεισε στο "Καπνομάγαζο" στο Δοξάτο στην ξεχωριστή συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου και της Ρίτας Αντωνοπούλου, όπου ήμουν καλεσμένος από τη διεύθυνση του μαγαζιού.

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013:

- Το πρωί από τις 7:30 μέχρι τις 10:30 έψαλλα στην Ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων όπου από το 2008 διακονώ το αναλόγιο του Πρωτοψάλτου. 
- Στις 11 πμ συνοδευόμενος από τον Δικηγόρο και Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Θεοχάρη Γαλιαλίδη, παραβρέθηκα στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του ιστορικού Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας προσκεκλημένος της ακούραστης Προέδρου του Πωλίνας Μπανά. Η εκδήλωση που έγινε στο κτίριο της Οικολογικής Κίνησης Δράμας μου έδωσε την ευκαιρία να ανταλλάξω ευχές και απόψεις με τον Πρόεδρο της Οικολογικής Σταύρο Δαγκλή, το συγγραφέα Δημήτρη Μανθόπουλο,  τους σκηνοθέτες Ηρακλή Χατζηϊωάννου και Δημήτρη Καδόγλου, την Πρόδερο και την Επίτιμη Πρόεδρο της Μέριμνας Ποντίων Κυριών Δράμας Λίζα Θεοδωρίδου και Χρύσα Παπαδοπούλου αντίστοιχα, το Φωτογράφο Κώστα Βιδάκη κ.ά.
- Στις 12 παρακολούθησα με φίλους τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Γ' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Δράμας Μυλοπόταμος-Αμπελάκια (3-2).
- Στις 6 το απόγευμα έδωσα ζωντανά συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης STAR Δράμας στη δημοσιογράφο Κική Χεριστανίδου.
- Στις 7 συμμετείχα στη σύσκεψη της ΝΟΔΕ Δράμας
- Από τις 8:30 μέχρι και τις 11 έκανα επισκέψεις σε φίλους που γιορτάζανε την ονομαστική τους εορτή (του Αγίου Χαραλάμπους)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου