Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Το ΤΣΑΥ ξεπέρασε κάθε όριο γελοιότητας

Γ. Ελευθερίου : Το ΤΣΑΥ ξεπέρασε κάθε όριο γελοιότητας

By Γ. Ελευθερίου on May 27, 2013

Μόνο οργή και αγανάκτηση μπορεί να προκαλέσει στο σύνολο των υγειονομικών η απόφαση του ΤΣΑΥ να «κουρέψει» με αυθαίρετο τρόπο το δικαίωμα να στέλνουμε τα παιδιά μας στις κατασκηνώσεις (δείτε εδώ) ! Μετά από τα ληστρικά κουρέματα των αποθεματικών μας σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου (απώλειες 820 εκ.) και τις συντριπτικές απώλειες των επενδύσεων που γίνανε σε μετοχές (απώλειες 162 εκ.) (http://www.iatroi.eu/2013/05/23/το-τσαυ-έχασε-162-εκατ-σε-τραπεζικές-μετο-2/) χωρίς ίχνος ντροπής έρχονται και βάζουν όριο στην χορήγηση του κατασκηνωτικού βοηθήματος τα 20000 ευρώ οικογενειακού εισοδήματος, όταν μόνο από εισφορές παίρνουν 3800 ευρώ το έτος από τον καθένα μας. Ακόμη μεγαλύτερη αγανάκτηση προκαλεί το γεγονός ότι παρά την καταλήστευση του ταμείου μας κανένας δεν βρέθηκε να λογοδοτήσει, το δε ΤΣΑΥ έχει να κάνει ισολογισμό εδώ και 10 έτη περίπου ! Το χειρότερο απ’ όλα είναι το γεγονός ότι τον Πρόεδρο του ταμείου τον έχει ορίσει ο ΠΙΣ και είναι ιατρός !

Φτάνει πια με την κοροϊδία θα πρέπει άμεσα να γίνει διαχειριστικός έλεγχος από σώμα ορκωτών λογιστών, το ΤΣΑΥ να πάρει πίσω την απαράδεκτη απόφαση σχετικά με τις κατασκηνώσεις, να παραιτηθεί άμεσα ο Πρόεδρος του ΤΣΑΥ σε ένδειξη στοιχειώδους ευθιξίας, να λογοδοτήσει ο ΠΙΣ για τις επιλογές του στην διοίκηση του ΤΣΑΥ και να εξηγήσει στο ιατρικό σώμα τις ενέργειες που έκανε προκειμένου να αποτρέψει την πλήρη κατάρρευση του ταμείου μας !

Συνάδελφοι, οι καιροί ΔΕΝ επιτρέπουν άλλες ανοχές, όλοι μαζί απαιτούμε την πλήρη και άνευ όρων αποκατάσταση των παροχών που εδώ και χρόνια πληρώνουμε από το υστέρημά μας, όλοι μαζί λέμε ΟΧΙ στην περαιτέρω απαξίωση και οικονομική αφαίμαξη του ΤΣΑΥ.

Γιώργος Ελευθερίου

Αγγειοχειρουργός
IATROI.EU

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου