Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

17ο Πανευρωπαϊκό Καρδιολογικό Συνέδριο EHRA EUROPACE 2013

Προβολή
Από την Κυριακή 23 έως και την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013, η ‘καρδιά’ της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας (ESC) χτυπάει Ελληνικά.
Η Αθήνα υποδέχεται στο πλέον σύγχρονο και μεγαλύτερο Εκθεσιακό & Συνεδριακό της Κέντρο, στο Metropolitan Expo, καρδιολόγους από όλο τον κόσμο. Οι αίθουσες του Metropolitan Expo, θα γεμίσουν από χιλιάδες συνέδρους (μεταξύ των οποίων και πολλούς διάσημους ιατρούς) της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητας, στο πλαίσιο διοργάνωσης του γνωστού Πανευρωπαϊκού Καρδιολογικού Συνεδρίου 'EHRA EUROPACE 2013'.
Ειδικά τέτοιου μεγέθους συνέδρια είναι σημαντικοί παράγοντες ανάδειξης της Ελλάδας ως τουριστικού και συνεδριακού προορισμού, αλλά και σημαντικοί παράγοντες ενδυνάμωσης της οικονομίας.
Ο συνεδριακός τουρισμός μπορεί και πρέπει να αναδειχθεί σε έναν από τους κύριους δρόμους για να πάμε μπροστά. Η ομάδα του METROPOLITAN EXPO κατόρθωσε μεταξύ αρκετών άλλων συνυποψηφιοτήτων, να υποστηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την απόφαση για τη διοργάνωση του μεγαλύτερου ιατρικού συνεδρίου, που έγινε ποτέ στη χώρα μας! Έτσι υποστηρίζεται με συνέπεια και κυρίως στην πράξη το όραμα της ανάπτυξης.
Web site: http

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου