Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013


Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

2 στους 3 έλληνες γιατρούς φεύγουν για Αγγλία




ONMED. Δύο στους 3 Έλληνες γιατρούς έχουν σκεφτεί ή έχουν μπει ενεργά στη διαδικασία να αναζητήσουν λύσεις εργασίας στο εξωτερικό και ειδικότερα σε χώρες με σημαντική παράδοση στην Ιατρική, όπως η Αγγλία.

Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει πρόσφατη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία “MeDynamic” σε συνεργασία με το “Hellenic Medical Forum” της Αγγλίας και το δείγμα αφορούσε 391 άτομα ηλικίας 18-30 (Μέσα: Social Networks, SurveyMonkey.com).


Ο οργανισμός “MeDynamic Consultancy Group” (medynamic.co.uk) δημιουργήθηκε από Έλληνες γιατρούς που εργάζονται πολλά χρόνια στην Αγγλία και διαθέτουν πολύτιμη εμπειρία και άριστη γνώση του βρετανικού συστήματος.

Σκοπός της “MeDynamic” είναι να σταθεί υποστηρικτικά στο πρώτο βήμα που πρέπει να κάνουν όλοι οι Έλληνες συνάδελφοί που επιθυμούν να βρουν εργασία ή μια θέση ειδικότητας στο Βρετανικό NHS (National Health System).
Με αφορμή την δημοσκόπηση και το γεγονός ότι πράγματι μεσούσης της κρίσης πολλοί έλληνες γιατροί έχουν αποφασίσει να στραφούν στο εξωτερικό, και πολλοί άλλοι έχουν φύγει, ο Οργανισμός MeDynamic” πραγματοποιεί το 3o εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Ιατρική Εργασία και Ειδικότητα στην Αγγλία».
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 2 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο President στην Αθήνα, στις 11.00πμ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου