Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

κλείσιμο ΙΚΑ

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

Ξανά στην πλατεία Αγίου Νικολάου για το ΙΚΑ οι κάτοικοι

Με νέο συλλαλητήριο στις 18:30 σήμερα στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου απαντούν οι κάτοικοι στο ξαφνικό κλείσιμο του ΙΚΑ Αγίου Νικολάου, το μεγαλύτερο του Ν. Λασιθίου, που παραμένει υπό...
κατάληψη.

Η επιτροπή αγώνα ζητά να ακυρωθεί η απόφαση και το υποκατάστημα να ενισχυθεί με προσωπικό κι όχι να κλείσει. Στο ψήφισμα που εξέδωσε η Επιτροπή Αγώνα μεταξύ άλλων επισημαίνει:

“Δεν ξέρουμε με ποια ηθική, πολιτική ή επιχειρησιακή λογική άφησαν δύο επαρχίες του νομού χωρίς υποκατάστημα. Αυτό που ζητούν είναι:

Να αρθεί η αδικία, να αποκατασταθεί η ισορροπία και να στηριχτεί το Υποκατάστημα Αγίου Νικολάου ώστε να παρέχει υπηρεσίες αναβαθμισμένες στους εργαζόμενους, ασφαλισμένους, συνταξιούχους άνεργους κατοίκους της περιοχής μας και το οποίο μπορεί να στεγαστεί σε δημόσια κτίρια που παραμένουν κενά.

Να παραμείνουν όλα τα υπάρχοντα Υποκαταστήματα στο νομό και να γίνει αναδιάταξη των εργαζομένων των υποκαταστημάτων, σύμφωνα με τον αριθμό των συνταξιούχων, εργαζομένων, ασφαλισμένων -ΑμΕΑ.

Από τον υπουργό Εργασίας να μην επικυρώσει πολιτικά αυτή την παράλογη απόφαση, η οποία αποτελεί πλήγμα στην κοινωνία της περιοχής μας και είναι έξω από κάθε λογική, ενάντια σε κάθε ηθική και

δικαιοσύνη και αποτελεί πλήγμα για το ίδιο το ΙΚΑ.

Ζητούν ακόμη από τους εργαζόμενους τους συνταξιούχους και τα Σωματεία να στηρίξουν τις δομές του ΙΚΑ.
cretalive.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου