Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

κροκοδείλια κλάματα

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

Γ. Ελευθερίου: Ο Υπουργός Υγείας ΑΚΟΥΕΙ ?

Βλέπω και ακούω δημάρχους – νομάρχες – μητροπολίτες – προέδρους ιατρικών συλλόγων και υπουργούς να «κλαίνε» για την έλλειψη ιατρών στην Ελληνική Περιφέρεια, φτάνουν δε στο σημείο να μας γυρίζουν 50 χρόνια πίσω θεσπίζοντας ξανά την υποχρέωση υπηρεσίας υπαίθρου, κανένας όμως από αυτούς δεν λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ, ότι η υγεία κοστίζει και ότι αν θέλουν ποιοτικές υπηρεσίες και ιατρούς θα πρέπει να μάθουν να τις ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

Με «φούσκες» και κροκοδείλια κλάματα ΔΕΝ θα βρούνε ιατρούς καθώς πλέον είναι προφανές ότι οι γιατροί μας ή θα φύγουν οι περισσότεροι για το εξωτερικό ή θα αλλάξουν δουλειά !

Αντί να κάνουν το αυτονόητο και να δώσουν πραγματικά οικονομικά και επιστημονικά κίνητρα απαξιώνουν, συκοφαντούν, απειλούν και φτωχοποιούν καθημερινά το ιατρικό σώμα. Είναι πρόθυμοι να δώσουν συνεντεύξεις τύπου για 11 επίορκους αρνούνται όμως να δώσουν έστω και μία για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για τους χιλιάδες ανθρώπους που αφιερώσαν ολόκληρη ζωή για να προσφέρουν στον συνάνθρωπο !

Αν δεν αλλάξει αυτή η άθλια νοοτροπία του Κράτους που αντιμετωπίζει τους πολίτες ως υπηκόους, τότε θα συνεχίσουμε να θρηνούμε χιλιάδες άδικους θανάτους και αναπηρίες σε όλη την χώρα ! Το θέμα πρέπει να το αναλάβει πλέον η Ελληνική Κοινωνία και να απαιτήσει αξιοπρεπείς αμοιβές και σύγχρονες υπηρεσίες υγείας. Όποιος περιμένει από το λαϊκίζων πολιτικό προσωπικό να δώσει βιώσιμες λύσεις είναι ή βαθιά νυχτωμένος ή απίστευτα αφελής !

Γ. Ελευθερίου

ΙΑΤΡΟΣ
medispin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου