Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Η Δημόσια Υγεία μας αφορά όλους!

Η Δημόσια Υγεία μας αφορά όλους!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ»
     
Δράμα, Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013
Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Δράμας από κλιμάκιο της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Εποχή-Νέα Δράμα»
 Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ: «Παρακολουθούμε από κοντά τα θέματα του Νοσοκομείου. Η Δημόσια Υγεία μας αφορά όλους»
Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, κλιμάκιο Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Εποχή-Νέα Δράμα» με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ, επισκέφτηκε το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου της Δράμας κύριο Τρέντσιο Κωνσταντίνο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κυρίου Ναζάρογλου Λάζαρου.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Σωματείου των εργαζομένων του Νοσοκομείου κύριο Χαλυβίδη Γεώργιο, καθώς επίσης και με εκπροσώπους του Σωματείου Υγειονομικών Υπαλλήλων.
Μετά το τέλος των συναντήσεων ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ δήλωσε:
« Επισκεφτήκαμε σήμερα το Νοσοκομείο μας. Ήταν μια επίσκεψη που θέλαμε να πραγματοποιήσουμε εδώ και αρκετό καιρό αλλά περιμέναμε να τοποθετηθεί ο νέος Διοικητής και να έχει χρόνο να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί εδώ. Σκοπός των επαφών αυτών, τόσο με τη διοίκηση όσο και με τους εκπροσώπους των εργαζομένων είναι η ενημέρωση στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο μας αλλά και το Σύστημα Υγείας στη χώρα μας γενικότερα. Γνωρίζουμε μέχρι που φτάνουν οι αρμοδιότητες των ΟΤΑ σε σχέση με την υγεία και την πρόνοια. Γνωρίζουμε όμως ότι αν υπάρχει βούληση μπορούμε να κάνουμε και πράγματα πάνω από τις αρμοδιότητες μας. Όπως για παράδειγμα έκανε η απερχόμενη δημοτική αρχή με την εξεύρεση χορηγιών άνω των 100.000 ευρώ για το μνημείο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Δράμας. Εμείς διαβεβαιώνουμε τους δραμινούς ότι θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες εξεύρεσης χορηγών για την κάλυψη των ελλείψεων που υπάρχουν στο Νοσοκομείο μας. Αυτό είναι που έχει ανάγκη τώρα ο τόπος και όχι φιέστες και κορδέλες!»
Η παράταξή μας «Νέα Εποχή-Νέα Δράμα» παρακολουθεί από κοντά τα ζητήματα που αφορούν τον τόσο σημαντικό και ευαίσθητο τομέα της Δημόσιας Υγείας. Και είναι πάντα παρούσα σε όλους τους αγώνες και σε όλες τις κινητοποιήσεις που γίνονται για την καλυτέρευση των παροχών προς όλους μας. Η Δημόσια Υγεία μας αφορά όλους! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου