Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΡΑΜΗΝΩΝ!!

..H ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΗ..ΕΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟς ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙς ΣΤΑ..ΚΟΙΝΑ!ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΜΗ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ[ΟΧΙ ΕΥΤΥΧΩς ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ],ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΣΕ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΕΩΣ ΕΧΘΡΙΚΟΤΗΤΑ  ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΗΜΕΝΟ..
...ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩς ΠΕΡΑΣΑΝ,ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ..ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΙΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ.ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ..
..ΕΛΕΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΑΞΗΜΕΝΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.
...ΣΕ ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ..ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ..
...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ..ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ..ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ..ΚΑΘΑΡΟΙ,ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ,ΕΝΩΜΕΝΟΙ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΡΑΜΗΝΩΝ!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου