Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Τα «λάθη» της τρόικας

Τα «λάθη» της τρόικας σκοτώνουν τους Έλληνες
Χωρίς ίχνος αιδούς, οι εκπρόσωποι των δανειστών ζητούν ακόμα περισσότερα ανώνυμα, επικίνδυνα γενόσημα στην ελληνική αγορά.
Παραδέχτηκαν ότι μετέτρεψαν την Ελλάδα σε οικονομικό «πειραματόζωο» για να σώσουν την ευρωζώνη με τις εγκληματικές πολιτικές της λιτότητας, οι οποίες στραγγάλισαν τον ελληνικό λαό.
Δεν έφτανε όμως αυτό. Τρόικα και Μέρκελ έβαλαν στόχο την ίδια τη ζωή των Ελλήνων. Μετέτρεψαν τους Έλληνες σε «πειραματόζωα» στην κυριολεξία, επιβάλλοντας τη συνταγογράφηση δραστικής ουσίας και άνοιξαν την πόρτα στη δολοφονική επέλαση των ανώνυμων, επικίνδυνων γενόσημων από χώρες τους Τρίτου Κόσμου στην ελληνική αγορά.
Τα παραδείγματα πια στο διεθνή Τύπο είναι αναρίθμητα. Βρέθηκαν νοθευμένα σκευάσματα από την Ινδία, βρέθηκαν θραύσματα γυαλιού σε επικίνδυνα γενόσημα, εντοπίστηκαν σοβαρές παρενέργειες –μέχρι και τάσεις αυτοκτονίας- εξαιτίας ανώνυμων γενόσημων και ένας ακόμα άνθρωπος έχασε τη ζωή του πρόσφατα από τα φάρμακα-δολοφόνους.
Πόσο πια θα εθελοτυφλεί η τρικομματική κυβέρνηση μπροστά στη δολοφονία του ελληνικού λαού; Η ανάγκη διόρθωσης του εγκλήματος σε βάρος της υγείας των Ελλήνων είναι πιο επείγουσα από ποτέ. Τώρα, που τα λάθη του ΔΝΤ «ξεγυμνώθηκαν» ενώπιον της διεθνούς κοινής γνώμης, με τη δημοσίευση της μυστικής έκθεσης στην εφημερίδα «Wall Street Journal».
Η τρόικα όμως το «χαβά» της. Απόρρητο έγγραφο που ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα αποκαλύπτει ότι τα σχέδιά της, σε συμπόρευση με τα συμφέροντα πολυεθνικών ανώνυμων, επικίνδυνων γενόσημων, δεν έχουν τέλος. Οι δανειστές θέλουν να κατακλύσουν την ελληνική αγορά με τα φάρμακα-δολοφόνους, απαιτώντας ακόμα πιο «ευρεία χρήση» ανώνυμων γενόσημων.
Πρέπει να μπει τέλος στην πολιτική που δολοφονεί τους Έλληνες. Η τρικομματική κυβέρνηση έχει ευθύνη απέναντι στη ζωή του ελληνικού λαού, στη ζωή όλων μας.
newsbomb.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου