Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013


Πρωτοβουλία Δημοτικής Παράταξης «Νέα Εποχή Νέα Δράμα» Συλλογή Υπογραφών για το ΤΕΙ

PAPAEMMANOYHL NEAΓρηγόρης Παπαεμμανουήλ: "Ώρα για δράση!"
Ο υποψήφιος δήμαρχος της Δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή Νέα Δράμα» κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ καλεί όλους τους Δραμινούς πολίτες αύριο το πρωί στις 11.30 στην πλατεία Ελευθερίας της Δράμας για να ενώσουν όλοι μαζί τη φωνή τους με στόχο την παραμονή των τμημάτων ΤΕΙ στη Δράμα.
Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η Δημοτική παράταξη αναφέρονται τα εξής:
«Η Δημοτική μας.Παράταξη "Νέα Εποχή-Νέα Δράμα", βλέποντας την παθητικότητα και την απραξία που επικρατεί στους φορείς της Δράμας σχετικά με το σχέδιο "Αθηνά" του Υπουργείου Παιδείας, που προβλέπει το κλείσιμο των 2 εκ των 3 Τμημάτων του ΤΕΙ Καβάλας του Παραρτήματος Δράμας, αναλαμβάνει πρωτοβουλία συγκέντρωσης υπογραφών για την παραμονή του Τμήματος Αρχιτεκτονικής Τοπίου και του Τμήματος Οινολογίας στη Δράμα.
Έχουν περάσει σχεδόν δύο βδομάδες από τότε που το σχέδιο "Αθηνά" δημοσιοποιήθηκε και έχει τεθεί στη διαβούλευση και εμείς στη Δράμα ακόμη ψάχνουμε να βρούμε τον τρόπο που θα συντονιστούμε. Όταν σε άλλες περιοχές ήδη έχουν αναστρέψει αποφάσεις μετά βέβαια από δυναμικές κινητοποιήσεις».
Για το συγκεκριμένο θέμα ο Επικεφαλής της παράταξης και Υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ δήλωσε:
" Η ενέργειά μας αυτή αποβλέπει στην αφύπνιση όλης της δραμινής κοινωνίας και στην ενδυνάμωση των επιχειρημάτων μας με έμπρακτο τρόπο όλων όσων αγωνίζονται για το σκοπό αυτό.  Βλέποντας ότι υπάρχει μια παθητικότητα, αναλαμβάνουμε αυτήν την πρωτοβουλία ως μέσο πίεσης προς την κεντρική διοίκηση. Σε άλλες περιοχές οι Δήμαρχοι έχουν κατέβει στα πεζοδρόμια μαζί με τους φοιτητές και έχουν κλείσει δρόμους και γέφυρες. Εμείς εδώ ακόμη ζητάμε υπομνήματα από τους φοιτητές! Η πρωτοβουλία μας αυτή απευθύνεται προς όλους τους κατοίκους του νομού Δράμας αλλά και τους φοιτητές όλων των τμημάτων, και ξεκινά την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 στην πλατεία Ελευθερίας Δράμας στις 10 το πρωί. Σας θέλουμε όλους κοντά μας!"
πηγη destanea.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου